Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Gala Educaţiei România Inteligentă a premiat elevii şi olimpicii de 10 din Alexandria

Gala Educaţiei România Inteligentă a premiat elevii şi olimpicii de 10 din Alexandria

Au fost momente emoţionante de Ziua Educaţiei pentru tinerii din Alexandria. Peste 100 de elevi dar şi zeci de profesori au fost premiaţi de autorităţile locale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Oct 2023   •   09:57

Nu este însă vorba despre o simplă ceremonie, pentru că urmează câteva luni de orientare vocațională, în care aceştia vor trece prin experiențe spectaculoase care îi vor ajuta să-și aleagă drumul profesional.

Vorbim despre o inițiativă Antena 3 CNN care a lansat Clubul Olimpicilor, un nou proiect marca România Inteligenta.

Olimpicii, absolvenţii de zece, profesorii coordonatori şi elevii cu rezultate deosebite la învăţătură au fost premiaţi de autorităţile locale în cadrul Galei Educaţiei România Inteligentă.

"Am adus în atenţia publicului valorile, asta s-a întâmplat aici la Alexandria, de Ziua Educației. Nu este nici prima şi nici ultima dată când vom organiza astfel de evenimente. De când sunt eu primar, am oferit titlul de Cetățean de Onoare unor copii remarcabili", a declarat Victor Drăgușin, primar Alexandria. 

Citeşte şi: Ziua Internațională a Educației. Program unic în România pentru copiii supradotați și talentați

Trofeele au fost înmânate şi de președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea: "Este o gală dedicată vouă, dragi elevi, cei care au adus în Alexandria rezultate remarcabile". 

În lunile următoare elevii vor participa la experiențe spectaculoase care să îi ajute să se orienteze vocațional. 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close