Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu, atac la Clotilde Armand: Cu milioane de euro ați plătit angajații cărora le-ați spus să stea în curte. Nu au avut voie să iasă să curețe orașul

Dana Budeanu, atac la Clotilde Armand: Cu milioane de euro ați plătit angajații cărora le-ați spus să stea în curte. Nu au avut voie să iasă să curețe orașul

Prezentă, marți seară, în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, Dana Budeanu a reacționat dur la declarațiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care a susținut că parcul Herăstrău ar fi trebui curățat de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), care se află în subordinea Primăriei Generale.

Dana Budeanu, atac la Clotilde Armand: Cu milioane de euro ați plătit angajații cărora le-ați spus să stea în curte. Nu au avut voie să iasă să curețe orașul
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2021   •   23:01

"Acești neterminați, ipocriți, care au preluat puterea administrativă, și vorbim aici de cei de la USR, care au preluat sectoarele și Capitala…", a apus Dana Budeanu, marți, la Antena 3.

"Mizeria generală din acest oraș, infecția în care trăim, într-o pandamie, a spus doamna Clotilde că este din cauza ALPAB."

Mințiți , doamna Clotilde. ALPAD, de ani de zile, operează printr-o companie municipală care făcea curățenie în parcuri.

Toate companiile municipale s-au împărțit între PNL și USR, fiecare și-a luat câte ceva. De ce nu funcționează, doamna Clotilde, compania municipală, cu toți angajații, cu milioane de euro în cont și cu utilaje? De ce nu a funcționat în aceste luni?

Cu milioane de euro ați plătit angajații, cărora le-ați spus să stea în curte. Nu au avut voie să iasă să curețe orașul. Este o mizerie de nedescris." a mai spus designerul.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Clotilde Armand
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close