Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu critică dur școala din România, după măcelul din Serbia: "Toate problemele se rezolvă prin reguli stricte"

Dana Budeanu critică dur școala din România, după măcelul din Serbia: "Toate problemele se rezolvă prin reguli stricte"

Dana Budeanu este de părere că problemele cu care se confruntă școlile din România pot fi rezolvate doar prin introducerea unor reguli stricte, precum interzicerea telefoanelor mobile sau purtarea uniformei.

Dana Budeanu critică dur școala din România, după măcelul din Serbia: "Toate problemele se rezolvă prin reguli stricte"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2023   •   22:39

Invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, Dana Budeanu a criticat dur școala din România și a vorbit despre aspectele care trebuie să fie îndreptate urgent.

Ea este de părere că introducerea uniformei este o măsură necesară, care va pune capăt bullying-ului din școli.

"Copiii vor să aparțină. În SUA sau în Marea Britanie, elevii care au terminat liceul sau facultatea încă mai poartă uniforma de colegiu. Asta înseamnă să vrei să mergi la școală și să nu vrei să mergi la școală să ataci profesorii.

Copilul trebuie să fie învățat să respecte școala și trebuie să fie încurajat să-i placă să meargă la școală", a spus Dana Budeanu.

Citește și: "Sunt un psihopat care trebuie să se calmeze". Filmul masacrului de la școala din Belgrad

De asemenea, creatoarea de modă afirmă că elevii trebuie să fie învățați cu reguli stricte, dar și cu asumarea unor consecințe. 

"Toate problemele din școală se rezolvă cu niște reguli stricte, precum interzicerea telefoanelor mobile sau purtarea uniformei.

De ce să nu existe camere în clase? Pentru ce este necesar acordul părinților? Instituțiile sunt cele care trebuie să stabilească regulile.

Sunt niște reguli pentru care nimeni nu trebuie să ceară aprobare. Toate națiile care au civilizat lumea au făcut-o cu forța", a mai adăugat Dana Budeanu.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close