Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu: "Ați plătit un miliard de lei pentru rabla la becuri și nu sunteți în stare să treceți un proiect de lege pentru bătrâni"

Dana Budeanu: "Ați plătit un miliard de lei pentru rabla la becuri și nu sunteți în stare să treceți un proiect de lege pentru bătrâni"

Dana Budeanu este revoltată din cauza faptului că prioritatea guvernului român a fost să aprobe proiectul de rabla la becuri înaintea ajutorului pentru bătrânii singuri, care nu există nici în acest moment.

Dana Budeanu: "Ați plătit un miliard de lei pentru rabla la becuri și nu sunteți în stare să treceți un proiect de lege pentru bătrâni"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    20 Dec 2022   •   23:31

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei a fost prezentat proiectul Fundației Crucea Alb-Galbenă care ajută zeci de mii de bătrâni singuri din București. Primăria Capitalei aloca o anumită sumă acestei fundații pentru a avea grijă de bătrânii noștri, însă Nicușor Dan a tăiat acest ajutor.

Dana Budeanu s-a revoltat în direct la Antena 3 CNN pentru faptul că guvernul are ca priorități niște chestiuni minore, în pofida faptului că majoritatea bătrânilor din România se descurcă foarte greu.

"Aș vrea să îl întreb pe domnul prim-ministru Ciucă, cum este posibil să treacă într-o fracțiune de secundă, într-o săptămână o hotărâre de guvern prin care din banii mei și ai românilor ați plătit un miliard de lei, pentru becuri și nu sunteți în stare să treceți un proiect de lege pentru bătrânii datorită cărora suntem astăzi aici? Mișeilor ce sunteți! Nu vă este rușine?

Un miliard de lei ca să mergem să ne luăm bec led ca să facem economie la curent. Avem curent! Cine beneficiază de acest furt calificat. (...) Asta se face în România, asta face guvernul. Ăsta este proiectul lui Ciucă. Puteți să sunați la numărul acesta? Nu vreau nici un bec. Donați acum, hoților, un milion de euro din cele un miliard de lei, acestei fundații", a spus Dana Budeanu.

Fundația Crucea Alb Galben oferă îngrijire la domiciliu pentru sute de seniori din Capitală. Datorită lor, seniorii României au forța de a merge mai departe, dar și tratamentul de care atât de mulți am nevoie.

Puteți dona pentru acestă fundație în contul BCR:
IBAN RO76 RNCB 0071 0114 3379 0001

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close