Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu, reacție la petrecerea lui Ludovic Orban: "Susțin încălcarea regulilor și parangheliile tuturor"

Dana Budeanu, reacție la petrecerea lui Ludovic Orban: "Susțin încălcarea regulilor și parangheliile tuturor"

Dana Budeanu a comentat, la Sinteza zilei, petrecerea organizată pentru liderul PNL, Ludovic Orban cu ocazia zilei sale de naștere.

Dana Budeanu, reacție la petrecerea lui Ludovic Orban: "Susțin încălcarea regulilor și parangheliile tuturor"
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2021   •   21:47

"Eu susțin încălcarea legii. Am susținut, un an și două luni încălcarea tuturor restricțiilor, pentru oameni. I-am rugat să nu le respecte. Eu susțin paranghelia tuturor oamenilor și o susțin în continuare.

Domnul Cîțu a fost cavaler în această situație. (...) Orban și Cîțu se află în această luptă pentru șefia PNL, pentru că și domnul Cîțu, în stare de urgență, împreună cu alți membrii PNL au încălcat toate regulile și nu numai ei și politicieni din PSD. (...) Până la urmă a petrecut toată clasa politică și așa este", a spus Dana Budeanu, la Sinteza Zilei.

Primele imagini de la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban

Este petrecere în Parlament, de ziua președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Liderul PNL sărbătorește alături de mai mulți colegi aniversarea a 58 de ani.

Liderul PNL petrece alături de mai mulți prieteni din partid, chiar la Palatul Parlamentului. Din imaginile prezentate la Subiectiv, la Antena 3, la eveniment par a participa atât oameni cu mască, cât și fără mască.

Monica Anisie, fostul ministru al Educației, este unul dintre invitații surprinși la eveniment.

"Nu este o petrecere și eu am trecut pe acolo. Era normal să trec să îl felicit pe Ludovic de ziua lui. Din păcate nu am putut să îl felicit, pentru că este în ședința de coaliție. Nu este Ludovic acolo, este în ședința de coaliție, el chiar este un tip care muncește", a spus senatorul PNL, Virgil Guran, la Antena 3.

Ludovic Orban a furat startul la petreceri private

Nunțile, botezurile, petrecerile private ar trebui să fie permise abia din 1 iunie doar cu vaccinați, fără să existe un număr limitat de oameni dacă organizatorul poate demonstra că toată lumea e vaccinată, după cum prevede legislația în vigoare.

Dacă nu sunt vaccinați, atunci vor putea participa 50 de persoane înăuntru și 70 afară, începând de la 1 iunie. Practic, fostul premier a furat startul petrecerilor private, încălcând legea.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Ludovic Orban petrecere
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close