Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Gabriela Firea, cea mai bine cotată într-un sondaj PNL. Dana Budeanu: "N-o mai susţin în viaţa vieţilor mele dacă..."

Gabriela Firea, cea mai bine cotată într-un sondaj PNL. Dana Budeanu: "N-o mai susţin în viaţa vieţilor mele dacă..."

Dana Budeanu a comentat datele unui sondaj realizat de PNL în care Gabriela Firea apare ca cel mai bine cotat personaj din clasa politică care ar putea câştiga alegerile pentru primăria Capitalei. Celebrul designer a specificat în ce condiţii nu o va mai susține public absolut deloc.

Gabriela Firea, cea mai bine cotată într-un sondaj PNL. Dana Budeanu: "N-o mai susţin în viaţa vieţilor mele dacă..."
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    28 Noi 2022   •   23:30

Potrivit unui sondaj realizat de PNL, bucureştenii şi-au manifestat susținerea pentru Gabriela Firea, fost primar al Bucureștiului şi actual ministru al Familiei, ca fiind următorul om politic ales pentru a rezolva problemele Capitalei. Următorul candidat este, potrivit sondajului, clasat la 10% procente după ea.

Întrebată dacă după rezultatele acestul sondaj simte vreo satisfacție, mai ales că la alegeri a fost aspru criticată că i-a ţinut partea liderului PSD, Dana Budeanu a spus: 

"Sincer, n-am nicio satisfacție, pentru că eu știu ce se întâmplă în oraș, știu cum trăiesc oamenii. Satisfacția mea va fi una singură.

O să câștige Gabriela Firea, normal, pentru că femeia știe ce are de făcut, de aia câștigă. Nu câștigă că vrea Dana Budeanu sau că a fost susținută de PSD. Sunt niște tâmpenii! Femeia știe ce are de făcut, e făcută pentru asta. Punct!

Însă nu o mai susțin în viața vieților mele pe Gabriela Firea dacă mai dă bani la haştagi cum a dat tot mandatul.

I-am spus de 300 de ori,nu mai da bani la neterminații ăștia! Tu îi finanțezi pe ăia care se duc în piață la Hashtagism? Acuma nu le mai de nimic. Ok. Iar eu voi face o monitorizare, că așa am învățat din progresism. Eu sunt expert în progresism! Nu de acum, din 2016 de aia îi știu pe dinafară p-ăștia.

Şi voi verifica exact unde sunt cartierele de progresiști și acolo o să mă tăvălesc pe jos, efectiv cum fac și ei în living, să nu existe căldură și apă caldă cât e Firea primar și cu asta basta.

Bă, fiți atenți ce vă spun și știu, am cartierele le am deja notate. Acolo e avarie de 10 ori pe iarnă, exact cum e acum în tot orașul. N-ați votat, mă, că pă 28 septembrie o să avem apă? Unde-i apa unde-i dușu? Ciuciu!

Acuma ies artiștii ăia nebuni care stăteau prin piață și care făceau nu știu ce cântecele cu  PSD și nu știu ce... și acuma îl înjură pe Nicușor?

Păi cum? Aţi făcut campanie electorală, mă, cum adică? Voi sunteți vinovați! Voi, presa care a susținut această administrație și cei care au votat sunteți vinovat 100 % de acest dezastru și de halul în care au ajuns bătrânii.

Eu am fost martoră la ceva ce n-am văzut niciodată de când sunt eu în România. În București n-am văzut așa ceva. Începuse pandemia asta şi toţi bătrânii din București au fost ajutați de administrația locală, dar Gabriela Firea a organizat totul.

Era ceva fără precedent, organizat. Dacă acum era Gabriela Firea primar, azi, și treceam prin ce trecem acum, altă mascaradă, sunt sigură că toți bătrânii din București erau ajutați. Avea acest network făcut", a spus Dana Budeanu în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Dana Budeanu sondaj PNL
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close