Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei George Simion, acuzat că e omul ruşilor de un fost premier al Moldovei

George Simion, acuzat că e omul ruşilor de un fost premier al Moldovei

Apar noi acuzaţii la adresa lui George Simion, legat de faptul că ar fi avut contacte cu oameni din serviciile speciale ruseşti. De data aceasta, cel care le face este Vlad Filat, fost premier al Republicii Moldova

George Simion, acuzat că e omul ruşilor de un fost premier al Moldovei
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2023   •   13:42

„Nu aş vrea să fiu implicat în clarificările din România sub aspect politic. Nu voi da calificări de altă natură, dar, totodată, nu pot să nu spun. Atunci când a fost implementată acea interdicţie pentru – de Simion este vorba – de a intra în Republica Moldova, în cadrul coaliţiei de guvernare la acea etapă din primăvara anului 2015, am avut discuţii, şi nu puţine; având în vedere că această interdicţie viza un cetăţean român, european.
În consecinţă, a fost convocat şeful SIS-ului de atunci. În cadrul şedinţei, dânsul a prezentat anumite informaţii, care indicau că ar fi fost anumite contacte cu serviciile speciale ruşeşti. Atât pot să vă spun ca şi comentariu, a declarat Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova, la Defense România.

Parlamentarul AUR George Simion a negat aceste acuzaţii, în cadrul ediţiei „Sinteza Zilei” de miercuri seara.

„Domnul Filat e un personaj care a făcut închisoare pentru acte de corupţie. E aceeaşi ciorbă reîncălzită. Aştept în continuare probe. Altfel, mai e un domn, Rizea îl cheamă, fugit din România tot aşa, condamnat, e fugit acolo, în Republica Moldova. Şi el spune că m-am întâlnit cu Coldea, că-s omul lui Coldea. Aştept şi eu nişte dovezi. Ăsta e filmul în care trebuie să fiu discreditat, nu am nimic pentru care să mă neliniştesc”, susţine George Simion.

×
Subiecte în articol: George Simion Vlad Filat spion
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close