Antena 3 CNN EURO2016 EURO 2016: Gazonul pentru marea finală va fi "bun", dar "nu excelent"

EURO 2016: Gazonul pentru marea finală va fi "bun", dar "nu excelent"

EURO 2016: Gazonul pentru marea finală va fi "bun", dar "nu excelent"
Sursa foto: foto: wikipedia.org
05 Iul 2016   •   13:58

Gazonul arenei Stade de France pentru finala Campionatului European de fotbal 2016, ce va avea loc duminică, "nu va fi excelent, dar va fi într-o stare bună", a declarat, marţi, directorul general al EURO 2016 din partea UEFA, Martin Kallen, citat de AFP, transmite Agerpres.

"Eu cred că am putut vedea pe Stade France că la ultimele meciuri, gazonul a fost de o calitate mai bună. Acum, avem mai mult sau mai puţin de o săptămână înaintea finalei, deci cred că terenul nu va fi o mare problemă", a precizat responsabilul UEFA pentru ziarişti.

Starea terenurilor a fost foarte criticată de la începutul turneului, între care cel de la Marsilia unde joi va avea loc semifinala Franţa - Germania. "După ultimele rapoarte pe care le-am primit, vom avea cel mai bun gazon la Marsilia de la începutul competiţiei", a asigurat Kallen.

Ce s-a întâmplat până acum determină UEFA la o analiză în privinţa chestiunii antrenamentelor dinaintea unui meci pe stadionul în care se va desfăşura partida, ce ar putea fi deplasate oriunde pentru a menaja suprafaţa de joc.

"Pentru că terenul este întotdeauna o problemă, va trebui să analizăm posibilitatea de a face în aşa fel încât starea lui să fie la un nivel de top de la primul la ultimul meci", a conchis Kallen în legătură cu acest subiect.

Înaintea optimilor de finală, UEFA cerut schimbarea gazonului stadionului din Lille cu o suprafaţă de joc nouă adusă din Olanda.

×
Subiecte în articol: EURO 2016 stade de france
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close