x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A fost numit restaurantul viitorului. Ce poți să mânânci și să bei în cel mai nou McDonald's

de 22 Ian 2016   •   17:51
A fost numit restaurantul viitorului. Ce poți să mânânci și să bei în cel mai nou McDonald's 127
Foto: freeimages.com
Compania McDonald's a deschis primul restaurant McDonald's Next, o versiune complet nouă şi modernizată a celebrelor localuri ale celui mai mare lanţ de restaurante din lume, informează CNN.

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de prezenţă pe piaţa din Hong Kong, McDonald's a decis să deschidă în acest oraş un nou restaurant, denumit McDonald's Next , care este complet diferit de restaurantele lanţului de fast-food.

Responsabilii lanţului au declarat că se doreşte ca McDonald's Next să fie "o versiune modernă şi progresivă", în pas cu noile tendinţe în alimentaţia oamenilor.

Astfel, pentru noua locaţie s-a renunţat chiar şi la celebrele culori roşu şi galben, mizându-se pe culorile alb, negru pentru noul logo, pe iluminare ambientală şi pe interioare cu multă sticlă şi metal.

În McDonald's Next consumatorii au posibilitatea de a-şi comanda numeroase tipuri de salate, de la barul de salate special creat în acest sens, sau pot cere ingrediente precum quinoa.

A fost diversificat, de asemenea, sortimentul de cafele oferit consumatorilor, care au la dispoziţie o gamă largă de gadgeturi de ultimă generaţie pentru a petrece cât mai mult timp în restaurant.

"Este mult mai familiar, pare să fie mai mult o cafenea decât McDonald's. Cred că acest concept sporeşte valoarea brandului", a declarat Nicolas Cottard, un om de afaceri din Franţa care a vizitat restaurantul McDonald's Next.

sati