Antena 3 Externe Acuzații șocante din Turcia. „NATO a devenit o organizație teroristă”

Acuzații șocante din Turcia. „NATO a devenit o organizație teroristă”

de S.T.    |    24 Ian 2017   •   11:55
Acuzații șocante din Turcia. „NATO a devenit o organizație teroristă”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Deputatul AKP de Gaziantep, Şamil Tayyar, a acuzat NATO că a pus la cale puciuri militare în Turcia şi că alianţa a devenit o „organizaţie teroristă”, relatează Turkish Minute.

Turcia a fost vizată de puciuri de când a aderat la NATO. NATO a fost implicat întotdeauna în toate situaţiile murdare şi sângeroase care au avut loc în ţară. Puciul din 1960 a fost pus la punct de britanici, iar memorandului militar din 1971 a fost opera CIA, în timp de lovitura de stat din 1980 a fost pregătită de NATO. Potrivit planului NATO, care a trasat o foaie de drum, nu ar trebui să existe o Turcie cu Erdogan”, a declarat deputatul turc.

NATO, care încearcă să redeseneze regiunea cu toate organizaţiile teroriste, a devenit acum o ameninţare la adresa Turciei. NATO poate fi adăugată pe lista organizaţiilor teroriste ISIS, PKK şi FETO, pentru că a devenit o grupare teroristă”, a adăugat el.

Tayyar consider că Ankara ar trebui să ia măsuri împotriva ameninţărilor reprezentate de NATO şi că una dintre aceste măsuri ar fi închiderea bazei aeriene de la Incirlik, din sudul Turciei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close