Antena 3 CNN Externe Amenințare cu bombă în Praga! Zeci de oameni panicați, ascunși sub mesele din localuri

Amenințare cu bombă în Praga! Zeci de oameni panicați, ascunși sub mesele din localuri

A fost amenințare cu o grenadă în Piața Pavlova din Praga. Mai mulți oameni s-au speriat și s-au ascuns sub mese în diferite localuri.

de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    22 Dec 2023   •   23:46

A fost alarmă generală în Praga, Cehia, pentru că un apel la poliția cehă a transmis că în Piața Pavlova din Praga s-ar afla un bărbat cu o grenadă.

Pirotehniștii și autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului. Cei prezenți în zonă au încercat cu disperare să se adăpostească fiecare pe unde a putut, în cafenele, baruri sau clădiri unde aceștia s-au simțit în siguranță. Odată intrați la adăpost, s-au culcat la pământ.

O femeie, însoțită de fetița ei, a surprins mai multe imagini de la fața locului. În cadrul acestora se observă inclusiv momentul în care un agent înarmat, de la trupele speciale, intră în cafenea și le spune celor prezenți de acolo să părăsească locul.

Citește și: Primele imagini cu studentul asasin David Kozak, în timp ce deschide focul de pe acoperișul Universității din Praga

Din fericire după aproximativ 40 de minute, pirotehniștii sosiți au constatat că este vorba despre o grenadă falsă. În aceste momente poliția încearcă să îl identifice pe cel care a dat această alarmă.

×
Subiecte în articol: amenintare bomba Praga
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close