Antena 3 CNN Externe Povestea bărbatului care primeşte, de nouă ani, zeci de cutii de pizza, deși nu a comandat niciodată. Totul a devenit un coșmar: ”Vin şi la două noaptea!”

Povestea bărbatului care primeşte, de nouă ani, zeci de cutii de pizza, deși nu a comandat niciodată. Totul a devenit un coșmar: ”Vin şi la două noaptea!”

Un pensionar din Belgia a primit, timp de 9 ani, zeci de cutii de pizza, deși el nu a comandat nimic niciodată. Pentru unii poate părea un vis, însă pentru Jean Van Landeghem este un adevărat coșmar, spune el, care nu poate desluși misterul.

Povestea bărbatului care primeşte, de nouă ani, zeci de cutii de pizza, deși nu a comandat niciodată. Totul a devenit un coșmar: ”Vin şi la două noaptea!”
Sursa foto: Pexels
de Roxana Mihăiescu    |    05 Noi 2023   •   20:06

Jean Van Landeghem are 59 de ani și a rămas surprins atunci când s-a trezit cu mai multe cutii de pizza la ușă, deși el nu comandase mâncare. Inițial, belgianul a crezut că este vorba despre o greșeală, însă povestea s-a tot repetat.

De nouă ani, bărbatul primește fel de fel de preparate pe care nu doar că nu le-a comandat, dar pe care nici nu le doreşte. La un moment dat, acesta a primit nu mai puţin de 14 produse într-o singură zi.

”Dintr-o dată, un curier a apărut în faţa uşii şi mi-a întins mai multe cutii de pizza, deşi nu comandasem nimic”, a povestit el.

”Se putea întâmpla în timpul săptămânii, în weekend, la orice oră... Am primit comenzi şi la 2 noaptea!”, mai spune Jean Van Landeghem.

Citește și: Un cunoscut influencer a fost dat afară dintr-un restaurant pe motiv că a mâncat prea mult | Gestul care i-a marcat pe ospătari 

Bărbatul spune că trăiește un adevărat coșmar

În anul 2019, zece curieri diferiţi au apărut la uşa bărbatului. Unul dintre aceştia i-a adus 14 cutii de pizza. Bărbatul spune că trăiește un adevărat coșmar și nu-și poate explica fenomenul.

”Nu mai pot să dorm. Tresar de fiecare dată când aud un scuter pe stradă. Trăiesc cu frică... Mă tem că cineva îmi va mai aduce o pizza”, povesteşte bărbatul, notează Mirror.co.uk.

Regretă că sunt risipiţi atâţia bani, timp şi energie din partea angajaţilor localurilor şi firmelor de curierat.

"Trebuie să arunce mâncarea. În ziua când au venit 10 curieri, am calculat şi toată mâncarea costa 450 de euro", a adăugat belgianul.

×
Subiecte în articol: pizza livrator pensionar Belgia
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close