Antena 3 Externe Câini cu blana albastră, pe străzile din Rusia. Cine ar fi de vină

Câini cu blana albastră, pe străzile din Rusia. Cine ar fi de vină

de Silvia Țigănilă    |    11 Feb 2021   •   20:07
Câini cu blana albastră, pe străzile din Rusia. Cine ar fi de vină
Sursa foto: Alexey Ganin

Mai mulți câini vagabonzi s-au ales cu blana albastră din cauza poluării, în regiunea rusă Nijni Novgorod.

Imaginile bizare arată câinii cu blană albastră strălucitoare rătăcind pe un drum. Se pare că animalele au fost victimele poluării de deșeuri chimice provenite de la o fabrică dezafectată.

Câinii au fost observați lângă o fabrică dezafectată din Rusia. Culoarea ciudată a animalelor ar fi fost cauzată de deșeuri chimice în apropierea unei uzine abandonate din epoca sovietică din Dzerjinsk, transmite Daily Mail.

Autoritățile locale au fost la fața locului și au cerut să preia animalele pentru a le duce la control, după ce imaginile scandaloase au ieșit la suprafață.

Câini cu blana albastră în Rusia

Fabrica în cauză producea acid cianhidric și plexiglas. Managerul fabricii falimentare, Andrey Mislivets, a negat autenticitatea imaginilor, susținând că totul este o farsă. El a spus că animalele fără stăpân ar fi putut găsi ceva sulfat de cupru, în timp ce rătăceau în jurul clădirilor abandonate din zonă.

”Probabil că au găsit rămășițele unor substanțe chimice vechi și s-au rostogolit în ele”, a spus el.

Autoritățile din orașul Dzerzhinsk ar fi cerut permisiunea de a intra pe un teren privat joi. Plănuiesc să prindă și să verifice câinii afectați de poluare.

”Trebuie să fie verificați, sănătatea lor trebuie să fie evaluată și motivul vopselei lor trebuie să fie găsit”, transmis autoritățile. 

Până în acest moment, autoritățile locale nu și-au dat seama care este substanța responsabilă de transformarea blănii patrupedelor.

×
Subiecte în articol: câini albaștri Rusia poluare

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close