Antena 3 Externe China, ÎNFURIATĂ de ce se petrece cu avionul FANTOMĂ. Decizia pe care a luat-o INDEPENDENT de Malaezia

China, ÎNFURIATĂ de ce se petrece cu avionul FANTOMĂ. Decizia pe care a luat-o INDEPENDENT de Malaezia

de O.P.    |    18 Mar 2014   •   07:54
China, ÎNFURIATĂ de ce se petrece cu avionul FANTOMĂ. Decizia pe care a luat-o INDEPENDENT de Malaezia

China a început operaţiunile de căutare pe propriul teritoriu, la zece zile după dispariţia avionului Boeing 777, a anunţat marţi un oficial chinez, adăugând că nimi nu implică pasagerii chinezi într-o deturnare, relatează AFP.

China a început căutările în regiunile ţării situate pe "coridorul aerian nord", posibila traiectorie a avionului după dispariţia sa, la 8 martie, a declarat ambasadorul chinez în Malaezia, Huang Huikang, citat de agenţia China Nouă.

În plus, anchetat privind pasagerii chinezi nu a scos la iveală niciun element care să "demonstreze că pasagerii chinezi ar fi putut deturna avionul sau ar fi fost autorii vreunui atentat", a precizat Huang.

Dintre cele 239 de persoane aflate la bordul cursei MH370 a Malaysia Airlines, pe ruta Kuala Lumpur - Beijing, 153 erau cetăţeni chinezi.

Sâmbătă, autorităţile malaeziene au anunţat că dezactivarea sistemelor de comunicare şi schimbarea traiectoriei avionului către Oceanul Indian sunt "coerente cu o acţiune deliberată a cuiva" din carlinga avionului, care a continuat să zboare aproximativ şapte ore.

Ultima poziţie cunoscută a aeronavei Boeing 777, potrivit unui semnal prin satelit, sugerează traiectorii fie spre sud, de-a lungul unui arc care merge din Indonezia în Oceanul Indian, fie spre nord, pe un arc care merge dinspre nordul Thailandei către Kazahstan.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close