Antena 3 CNN Externe Copiii lui Michael Jackson, încredinţaţi nepotului TJ, după dispariţia bunicii lor

Copiii lui Michael Jackson, încredinţaţi nepotului TJ, după dispariţia bunicii lor

Copiii lui Michael Jackson, încredinţaţi nepotului TJ, după dispariţia bunicii lor
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
26 Iul 2012   •   14:52

Un judecător i-a încredinţat miercuri pe cei trei copii ai lui Michael Jackson unuia din nepoţii cântăreţului, informează AFP. Această decizie a fost luată în contextul neînţelegerilor din familie pe tema presupusei dispariţii, săptămâna trecută, a bunicii lor, în custodia căreia se aflau.

TJ, fiul de 34 de ani al lui Tito, fratele cel mare al lui Michael Jackson, a cerut custodia temporară a copiilor - Paris, Prince Michael şi Blanket - deoarece bunica lui, Katherine, 82 de ani, a lipsit săptămâna trecută de acasă. Absenţa ei a fost semnalată mai întâi ca dispariţie de un nepot, afirmaţie negată imediat de Jermaine, un alt frate al cântăreţului, care a spus că mama lui se odihneşte în Arizona.

Avocaţii lui TJ şi ai lui Katherine Jackson au declarat miercuri, în cursul audierii în faţa judecătorului, că sunt de părere că absenţa bunicii nu este voluntară.

Un alt frate al lui Michael, Randy, a spus la postul ABC că mama lui care, după părerea lui, se simte „foarte rău“, urmează să se întoarcă la Los Angeles. Doctorul „a vrut ca ea să stea într-un loc unde să nu poată fi contactată la telefon câteva zile“.

Acest episod face parte din istoria agitată a familiei Jackson după moartea lui Michael, cu multe neînţelegeri în privinţa gestionării banilor şi problemelor juridice ale lui Katherine Jackson. Fraţii şi surorile cântăreţului, mort pe 25 iunie 2009 la 50 de ani, îşi cer partea din averea artistului dispărut.


×
Subiecte în articol: paris
Parteneri
Directorul ANM anunţă data la care vine căldura cu adevărat
x close