Antena 3 Externe Un copil de 11 ani, în stare critică după o provocare pe TikTok. Băiețelul se luptă pentru viață

Un copil de 11 ani, în stare critică după o provocare pe TikTok. Băiețelul se luptă pentru viață

de Maria Zărnescu    |    24 Mai 2021   •   21:53
Un copil de 11 ani, în stare critică după o provocare pe TikTok. Băiețelul se luptă pentru viață
Sursa foto: Hepta

Un copil de 11 ani din Worcester se luptă pentru viață după o provocare de pe TikTok. Băiatul a înghițit 5 bile magnetice folosite ca „piercing” la limbă într-o provocare virală pe TikTok.

Ellis Tripp, în vârstă de 11 ani, din Worcester, luptă pentru viața sa după ce a înghițit bile magnetice, încercând o provocare de pe TikTok în care oamenii se prefac că își fac piercing la limbă.

Până la acest moment, băiețelul a suferit două operații de urgență și se află în stare critică după ce a înghițit cinci bile magnetice.

Inițial, copilul s-a plâns de dureri de stomac, iar medicii au crezut că are apendicită. Au observat apoi că apendicele era în regulă, iar în timpul unor analize o bilă magnetică s-a lipit de unul din instrumentele cu ajutorul cărora cercetau cauza durerii, informează Mediafax.

Familia copilului susține că nu existau astfel de bile în casă, iar minorul nu ar avea TikTok.

Ultima operație a durat șase ore

Ellis a ajuns la spitalul pentru copii din Birmingham, vineri, unde i-au fost scoase trei bile magnetice. A avut apoi o altă operație istovitoare de șase ore sâmbătă, când chirurgii au fost nevoiți să-i taie 5 centimetri din intestin pentru a scoate ultimii doi magneți.

Mama sa, Amy Clarke, în vârstă de 31 de ani, i-a îndemnat pe ceilalți părinți să scape de bilele magnetice din case, susținând că provocarea TikTok „l-ar fi ucis pe copil dacă ar mai fi fost lăsat acasă”.

"Este un coșmar"

"Este un coșmar. Această nebunie TikTok l-ar fi putut ucise dacă ar mai fi lăsat. Vă rog discutați cu copiii voștri și spuneți-le cât de periculoase sunt. Bilele sunt mortale dacă sunt înghițite", a scris femeia pe Facebook.

Bunica lui Ellis, Sue Davies, în vârstă de 50 de ani, a spus, la rândul ei, că profesorii de la școala lui Ellis găsiseră și la alți elevi bile magnetice. Ea a spus că medicii sunt îngrijorați, în condițiile în care Ellis este al cincilea copil într-o săptămână tratat după înghițirea bilelor magnetice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close