Antena 3 CNN Externe Diaspora Melisa, fetița româncă de doi ani, dispărută în Germania, a fost găsită moartă într-un râu

Melisa, fetița româncă de doi ani, dispărută în Germania, a fost găsită moartă într-un râu

Melisa, o fetiță româncă în vârstă de doi ani, care dispăruse duminică de acasă, a fost găsită moartă într-un râu, în Germania.

de Andrei Naiţă    |    20 Dec 2023   •   15:12

Dispariția ei a fost semnalată poliției în aceeași zi, după ce părinții au sesizat că aceasta a plecat de acasă îmbrăcată doar în pijama.

Cadavrul a fost descoperit de un scafandru, marți dimineață, după o mobilizare amplă, cu sute de salvatori și câini de urmă, decretată de autoritățile din orașul Bingen.

Un purtător de cuvânt al poliției din oraș a precizat că trupul se afla în apă, în mărăcinișuri care nu puteau fi văzute din exterior.

Presa germană relatează că descoperirea cadavrului a avut loc la câteva sute de metri în aval de casa familiei, în localitatea Hitzkofen.

Poliția nu crede că fata a fost victima vreunei infracțiuni. În consecință, nu a fost deschisă, momentan, o anchetă penală împotriva vreunei persoane.

Întrebări care rămân după moartea Melisei: cum a plecat de acasă neobservată și cum a murit

Oamenii legii investighează, pe de altă parte, cum a fost posibil ca o fetiță de doi ani să plece de acasă, traversând strada și o grădină din apropiere, fără să fie observată de cineva

Autopsia urmează să determine cauza morții.

Localnicii din Hitzkofen sunt solidari cu familia copilei moarte, iar părinții acesteia primesc consiliere de specialitate, fiind, între timp, chestionați de anchetatori.

Conform jurnaliștilor germani, familia locuia în zonă de anul trecut.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close