Antena 3 CNN Externe Apariție de senzație a lui Donald Trump la Convenția republicanilor. Fostul președinte pare că și-a pus pantalonii invers

Apariție de senzație a lui Donald Trump la Convenția republicanilor. Fostul președinte pare că și-a pus pantalonii invers

Fostul președinte american a avut, sâmbătă, o apariție anticipată de susținători și de presa americană la Convenția Partidului Republican în Carolina de Nord.

Apariție de senzație a lui Donald Trump la Convenția republicanilor. Fostul președinte pare că și-a pus pantalonii invers
de Adrian Iclozan    |    06 Iun 2021   •   17:58

CNN remarcă faptul că discursul lui Trump a fost, fără îndoială, extrem de familiar celor care i-au urmărit campania electorală din 2020.

Trump a atacat inițiativele succesorului său, Joe Biden, în politica externă, acuzându-l că distruge economia SUA.

Fostul președinte susține că dezvoltarea rapidă a vaccinurilor anti-COVID i se datorează într-o măsură mai mare decât îl creditează opinia publică generală pe acest subiect.

El a mai avertizat că stânga radicală și "cultura anulării" distrug libertățile americane.

CNN: Minciunile lui Trump despre alegeri, "evanghelia" Partidului Republican

Nu în ultimul rând, Trump și-a reluat susținerile - nedovedite - despre fraudarea scrutinului din 2020, demonstrând că "minciunile sale sunt acum acceptate precum Evanghelia de către majoritatea republicanilor", după cum notează CNN într-un comentariu.

"N-o să avem o țară fără integritatea procesului electoral. Fără frontiere puternice, țara noastră poate fi condusă ca o dictatură și asta vor ei să facă. Vor să vă amuțească. Amintiți-vă, nu sunt cel care încearcă să submineze democrația americană. Sunt cel care încearcă să o salveze", a spus, sâmbătă, Donald Trump.

El a mai afirmat că alegerile din 2020 vor ajunge să fie considerate "infracțiunea secolului".

Trump i-a felicitat pe senatorii republicani de Arizona, care au forțat un audit al alegerilor în cel mai mare district statal și i-a lăudat, de asemenea, pe congresmanii din Pennsylvania și Georgia, care au inițiat, la rândul lor, acțiuni vizând contestarea rezultatelor votului în aceste state.

Ce s-a întâmplat cu pantalonii lui Trump la Convenția din Carolina de Nord?

De asemenea, fostul președinte a avut cuvinte de laudă la adresa statelor Texas, Florida și Georgia, care au propus legi menite să limiteze votul prin corespondență și prelungirea programului de vot.

Presa de peste Ocean și internauții au remarcat însă un element straniu.

În timp ce fostul lider s-a îndepărtat de tribună, a devenit vizibil că pantalonii săi au un aspect ciudat, lăsând impresia că Trump și i-a pus cu spatele în față.

Secvența respectivă a fost amplu circulată pe Twitter, platformă care i-a suspendat pe perioadă nedeterminată contul fostului președinte.

Deși mulți internauți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu fermoarul lui Trump, se pare că fostul președinte a fost victima unui joc de lumini.

În secvența video de pe Twitter, culorile de bază albastru și roșu sunt mai deschise, prin comparație cu imaginile utilizate de site-urile publicațiilor care au relatat evenimentul.

În plus, imaginile în mișcare sunt mai puțin clare.

Fotografiile realizate în timpul evenimentului din Carolina de Nord dintr-un alt unghi și cu aparatul reglat să redea culorile mai aproape de aspectul lor natural arată că fermoarul de la pantalonii fostului lider de la Casa Albă se află acolo unde ar trebui să fie.

×
Subiecte în articol: Donald Turmp pantaloni Carolina de Nord
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close