Antena 3 CNN Externe Donald Trump, în primul său discurs la NATO: ”Terorismul trebuie oprit sau oroarea de la Manchester se va repeta”

Donald Trump, în primul său discurs la NATO: ”Terorismul trebuie oprit sau oroarea de la Manchester se va repeta”

Donald Trump, în primul său discurs la NATO: ”Terorismul trebuie oprit sau oroarea de la Manchester se va repeta”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
25 Mai 2017   •   18:57

Donald Trump a anunțat,  joi, în primul său discurs la NATO, că a ordonat Departamentului de Justiție să lanseze o anchetă pentru a identifica sursa scurgerilor de informații din ancheta vizând atentatul de la Manchester, ce reprezintă o „amenințare gravă” la adresa securității naționale.

El şi-a început discursul cerând să fie ţinut ”un moment de reculegere” în memoria victimelor atentatului comis luni seară în Marea Britanie. 'Vă cer acum să păstrăm un moment de reculegere pentru victimele atacului sălbatic de la Manchester', a spus Trump. 

”Nu vom renunţa niciodată la determinarea de a învinge terorismul şi de a obţine securitate, prosperitate şi pace durabile (...) Terorismul trebuie oprit, altfel oroarea pe care aţi văzut-o la Manchester şi în multe alte locuri va continua la nesfârşit”, a menţionat liderul american, după ce a dezvelit în faţa noului sediu al NATO un monument dedicat victimelor atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close