Antena 3 CNN Externe Isterie pe reţelele sociale după ce a apărut ultimul mesaj al lui Prigojin înainte să moară | "Cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu"

Isterie pe reţelele sociale după ce a apărut ultimul mesaj al lui Prigojin înainte să moară | "Cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu"

Isteria Evgheni Prigojin are un nou punct culminant. Pe rețelele sociale a apărut un videoclip cu fostul lider al mercenarilor Wagner, cu doar câteva zile înainte să moară.

de Alexandra Dima    |    31 Aug 2023   •   15:03

Fostul lider Wagner este filmat în mers, într-un SUV blindat, transmițând un mesaj pentru „cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu”.

În filmarea realizată în Africa, chiar Prigojin spune că „este weekend, a două jumătate a lunii august”. Potrivit NEXTA, metadatele videoclipului au fost șterse. 

"Pentru cei care discută dacă mai sunt în viață sau nu, ce mai fac, și așa mai departe, le spun: este weekend, a două jumătate a lunii august 2023, sunt în Africa. „Fanii” vorbesc despre lichidarea mea, despre viața mea privată, veniturile mele sau altceva, le spun că, de fapt, totul este bine.", a transmis atunci Prigojin.

Şeful Grupului Wagner, Evghenii Prigojin, a murit într-o catastrofă aviatică la 23 august, la două luni după ce a condus o revoltă pe care tot el a încheiat-o brusc împotriva Moscovei.

Comitetul de Investigaţii al Rusiei (CIR) a confirmat duminică că trupul lui Prigojin şi ale celorlalţi nouă decedaţi în accidentul aviatic au fost identificat şi confirmat prin analize comparative ADN.

Cauzelor producerii accidentului aviatic nu sunt cunoscute încă. 

 

 

×
Subiecte în articol: Evghenii Prigojin
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close