Antena 3 CNN Externe O femeie ucisă de ruși în Bucha a fost recunoscută după manichiura roșie | ”Irina, veşnică amintire ţie, îngerii sunt cu tine”

O femeie ucisă de ruși în Bucha a fost recunoscută după manichiura roșie | ”Irina, veşnică amintire ţie, îngerii sunt cu tine”

O femeie ucisă în masacrul de la Bucha a fost recunoscută după manichiura de un roșu aprins. Fotografia ei s-a răspândit în întreaga lume.

O femeie ucisă de ruși în Bucha a fost recunoscută după manichiura roșie | ”Irina, veşnică amintire ţie, îngerii sunt cu tine”
Sursa foto: facebook.com/nastya.subacheva.1
de Alexandra Ionescu    |    05 Apr 2022   •   21:56

Femeia, pe numele ei Irina, vizitase cu o zi înainte de începerea războiului un salon de manichiură. 

Acest lucru a fost raportat de make-up artistul Buchansk Anastasia Subacheva pe Facebook.

"Astăzi dedic această seară pomenirii incredibilei Irina, care m-a cucerit cu setea ei de viață, putere, energie și bunătatea. Pe 23 februarie, la despărțire, m-a îmbrățișat și mi-a cerut să am grijă de sănătatea mea, spunând ce persoana minunata sunt”, a scris makeup artistul.

Anastasia Subacheva își amintește de femeia ce a studiat cu sârguință și care iubea viața:

"Ea a povestit cum machiajul ei a fost apreciat de toată lumea și cât de grozav se simte acum! Mergea la concertul Polyakova și a postat pe Instagram toate evenimentele și bucuriile ei, M-a ținut de mână și a spus: „Fiică, la bătrânețe, am înțeles în sfârșit cel mai important lucru - trebuie să te iubești și să trăiești pentru tine! Si in sfarsit, voi trai cum vreau!"..Irina, veşnică amintire ţie, îngerii sunt cu tine."

După eliberarea orașului Bucha, trupurile civililor morți au fost găsite pe străzi. Pe rețelele de socializare au început să apară fotografii oribile, care s-au răspândit foarte repede în întreaga lume.

Una dintre acestea a fost o fotografie a mâinii femeii decedate cu o manichiură de un roșu aprins. Aceasta era Irina Buchanka.

Maxim Krivtsov, martor al atrocităților de la Bucha , a vorbit pe Facebook  despre moartea unei femei ale cărei fotografii au făcut înconjurul lumii.

"O femeie se apropia de post cu o bicicletă. Purta un halat scurt, albastru Epicenter. Conducea repede. Nu s-a oprit. A traversat intersecția a două străzi. Gol și liniștit, plin de praf", a scris el.

Potrivit lui Krivtsov, trupul ei a stat aproximativ o lună pe o stradă goală.

„Unghiile ei, vopsite cu lac roșu, erau vizibile din cer”, a adăugat Krivtsov.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina Bucha
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close