Antena 3 CNN Externe Hugo Chavez, apărat de regizorul Oliver Stone în timpul lansării documentarului "La sud de frontieră" (VIDEO)

Hugo Chavez, apărat de regizorul Oliver Stone în timpul lansării documentarului "La sud de frontieră" (VIDEO)

Hugo Chavez, apărat de regizorul Oliver Stone în timpul lansării documentarului "La sud de frontieră" (VIDEO)
08 Sep 2009   •   20:43


Hugo Chavez a avut parte de o primire regească la festivalul de film de la Veneţia, unde a apărut din senin. A fost aplaudat la scenă deschisă şi a fost cel mai bun prieten al regizorului Oliver Stone, care şi-a prezentat filmul documentar "La sud de frontieră". Un film despre revoluţia lui Chavez.

Supriza a fost cu atât mai mare cu cât lumea a văzut un Hugo Chavez extrem de relaxat şi jovial. Nimeni şi nimic nu l-a supărat, nici măcar întrebările jurnaliştilor.

Ovaţiile s-au repetat inclusiv în sala de proiecţii.

A urmat apoi premiera mult aşteptatului documentar cu Chavez în prim plan. Filmul spune povestea revoluţiei pacifiste susţinute de Hugo Chavez în Venezuela.

Oliver Stone spune că americanii trebuie să înceapă să vadă dincolo de aparenţe şi că Hugo Chavez este departe de ceea ce se cunoaşte în Statele Unite.

"Nu am vrut să fac un film despre atacurile presei americane. Mi s-a părut prea puţin faţă de ceea ce reprezintă acest om cu adevărat. Acest om este un adevărat fenomen", a declarat Oliver Stone.

În cele 75 de minute, Stone încearcă să demonstreze că Hugo Chavez nu este "inamicul public numărul unu", aşa cum îl prezintă presa americană. Deocamdată filmul nu are un distribuitor pentru proiecţia în Statele Unite.



Observator


×
Subiecte în articol: Hugo Chavez
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close