Antena 3 CNN Externe Imagini cu Volodimir Zelenski, după accidentul de mașină. Președintele ucrainean a susținut o declarație alături de șefa UE

Imagini cu Volodimir Zelenski, după accidentul de mașină. Președintele ucrainean a susținut o declarație alături de șefa UE

Volodimir Zelenski a susținut, joi după-amiază, o declarație de presă la Kiev alături de Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene.

Imagini cu Volodimir Zelenski, după accidentul de mașină. Președintele ucrainean a susținut o declarație alături de șefa UE
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2022   •   17:48

Von der Leyen a fost la Kiev pentru discuții privind aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană.

Ucraina are, din iunie, statut de stat candidat la aderare.

În imaginile care au precedat declarația de presă, Zelenski și von der Leyen merg spre pupitrele cu microfon și discută aparent relaxați.

Von der Leyen poartă un sacou albastru și un pantalon negru. Zelenski este îmbrăcat într-o ținută sport - tricou cu mâneci scurte și pantalon - kaki iar în picioare poartă pantofi sport.

Președintele ucrainean nu pare să aibă probleme de mobilitate, aspect care confirmă informațiile apărute imediat după accident, conform cărora liderul de la Kiev a suferit doar răni ușoare.

Zelenski, implicat într-un accident rutier după întoarcerea de la Izium

Antena 3 a prezentat imagini de la accidentul în care a fost implicat președintele Volodimir Zelenski, noaptea trecută.

Mașina lui Zelenski a fost lovită de un alt vehicul în Piața Victoriei din Kiev.

Autoturismul care a lovit mașina președintelui ucrainean ar mai fi lovit și o altă mașină care făcea parte, de asemenea, din convoiul prezidențial.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al președinției ucrainene, Zelenski nu a suferit răni grave și a primit îngrijiri medicale de la echipa care îl însoțea.  
 
Despre șoferul care a provocat accidentul s-a aflat inițial că a fost rănit și transportat la spital.

Accidentul a avut loc la doar câteva ore după ce Zelenski s-a întors din zonele eliberate de sub ocupația armatei ruse. 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close