Antena 3 CNN Be EU Ursula von der Leyen și Volodimir Zelenski, fotografie împreună, la Kiev, la câteva ore după accidentul rutier în care președintele ucrainean a fost rănit

Ursula von der Leyen și Volodimir Zelenski, fotografie împreună, la Kiev, la câteva ore după accidentul rutier în care președintele ucrainean a fost rănit

Președintele Comisiei Europene a ajuns, joi, la Kiev, în cea de a treia sa vizită în Ucraina de la începutul războiului.

Ursula von der Leyen și Volodimir Zelenski, fotografie împreună, la Kiev, la câteva ore după accidentul rutier în care președintele ucrainean a fost rănit
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2022   •   14:43

Pe agenda sa au fost discuții cu președintele Volodimir Zelenski, care a fost rănit ușor într-un accident rutier, noaptea trecută, dar și cu premierul Denis Șmihal.

Aceste discuții, purtate în contextul eforturilor Ucrainei de aderare la Uniunea Europeană, "vizează modul de apropiere al economiilor și populațiilor noastre", a precizat Ursula von der Leyen într-un mesaj online.

Ulterior, ea a publicat o imagine de la ceremonia în cadrul căreia președintele ucrainean i-a conferit Ordinul Iaroslav cel Înțelept.

"Este o mare onoare. Îl primesc în numele tuturor cetățenilor Uniunii Europene și ca simbol al legăturii noastre puternice", se spune în explicația atașată fotografiei.

Uniunea Europeană a aprobat în luna iunie candidatura Ucrainei.

Miercuri, alături de șefa Comisiei Europene, în plenul de la Strasbourg a fost prezentă soția președintelui Ucrainei, Olena Zelenska.

Aceasta a fost primită cu aplauze de deputații europeni.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close