Antena 3 CNN Externe Iulia Navalnaia, mesaj sfâșietor în ziua înmormântării liderului opoziției ruse: "Lioșa, ne vom întâlni. Am atâtea cântece și povești pentru tine..."

Iulia Navalnaia, mesaj sfâșietor în ziua înmormântării liderului opoziției ruse: "Lioșa, ne vom întâlni. Am atâtea cântece și povești pentru tine..."

Iulia Navalnaia, văduva lui Aleksei Navalnîi, a postat un mesaj însoțit de un clip video în ziua în care liderul opoziției ruse a fost înmormântat la Moscova.

Iulia Navalnaia, mesaj sfâșietor în ziua înmormântării liderului opoziției ruse: "Lioșa, ne vom întâlni. Am atâtea cântece și povești pentru tine..."
Sursa foto: X@yulia_navalnaya
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   16:01

Clipul este format dintr-un colaj de scene în care politicianul rus apare fie alături de soția sa, fie în fața susținătorilor săi, fie se apără din închisoare împotriva celor care au încercat să-l reducă la tăcere.

Imaginile sunt însoțite de o piesă rock pe fundal.

Montajul se încheie cu fotografia lui Navalnîi, înconjurată de lumânări, de la priveghi

"Lioșa, îți mulțumesc pentru 26 de ani de fericire absolută. Da, chiar și pentru fericirea din ultimii trei ani. Pentru dragoste, pentru că m-ai susținut mereu, pentru că m-ai făcut să râd chiar și când ai fost în închisoare, pentru că te-ai gândit mereu la mine.

Iulia Navalnaia: "Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca"

Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să te fac să te bucuri pentru mine și să fii mândru de mine, acolo sus.

Nu știu dacă pot face față sau nu, dar voi încerca.

Ne vom întâlni cu siguranță într-o zi. Am atât de multe povești nespuse pentru tine și am atât de multe cântece salvate pentru tine în telefonul meu. Cântece stupide și amuzante, în general, ca să fiu sinceră. Cântece groaznice.

Dar sunt despre noi și am vrut cu adevărat să le asculți, să te văd cum le asculți, cum râzi și apoi cum mă îmbrățișezi", a scris Navalnaia pe contul său de pe rețeaua X. 

În timp ce părinții lui Navalnîi au fost prezenți, vineri, la înmormântare, văduva disidentului nu a participat la eveniment, notează CNN.

Ea și-a manifestat anterior temerea că participanții ar putea fi arestați.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close