Antena 3 CNN Externe Loterie de peste 2 miliarde de euro în Spania. Printre câştigători ar putea fi şi români

Loterie de peste 2 miliarde de euro în Spania. Printre câştigători ar putea fi şi români

Loterie de peste 2 miliarde de euro în Spania. Printre câştigători ar putea fi şi români
22 Dec 2010   •   21:17

Trei ore au stat astăzi spaniolii lipiţi de televizoare. Au urmărit extragerea loteriei de Crăciun, care a împărţit norocoşilor în jur de 2 miliarde 300 de mii de euro. Printre câştigători s-ar putea afla şi mulţi români, care, în lipsa lui 6 din 49 de acasă au adoptat imediat obiceiurile locului şi au cumpărat şi ei bilet.

De miercuri Spania are 1.800 de bogaţi în plus. Acesta e numărul total al câştigătorilor extragerii Speciale de Crăciun. Desigur, jucătorii visau să-l prindă pe "El Gordo", în traducere "Grasul", aşa cum este numit premiul cel mare, de trei milioane de euro. Şi după doi ani de criză puţini au fost spaniolii care nu şi-au cumpărat bilet la loto. Iar românii n-au făcut excepţie.


 
Pentru Marin, acesta este al optulea Crăciun petrecut în Spania. Şi, ca de fiecare dată, a dat plin de speranţă câte 20 de euro pentru un bilet la loto. Susana este proprietara unui bar cu specific românesc. Şi ea a visat la milioane loteriei. “În primul rând aş ajuta familia. Şi dacă mai rămâne ceva, pentru noi”, a spus Susana.

Anul acesta, cel mai vândut număr a fost 11.710, adică data la care Spania a câştigat Cupa Mondială de Fotbal. Însă extragerea nu a semănat deloc cu binecunoscutul 6 din 49. În Spania, sunt puse în vânzare aproape 200 de serii de numere. În cadrul lor, fiecare combinaţie de cifre apare de 10 ori. Şansele de câştig sporesc atât de mult, încât uneori ajung să apară cartiere întregi de câştigători, în funcţie de zona în care a fost vândută seria norocoasă.

×
Subiecte în articol: loto Spania
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close