Antena 3 CNN Externe Loz în plic de 500.000 de euro, furat de angajatul care trebuia să i-l valideze câștigătoarei, în Italia

Loz în plic de 500.000 de euro, furat de angajatul care trebuia să i-l valideze câștigătoarei, în Italia

Un bilet de loterie în valoare de 500.000 de euro, jucat de o italiancă, în vârstă de 70 ani a fost furat! Hoţul ar fi chiar cel care trebuia să-i valideze proprietarei câştigul uriaş.

Loz în plic de 500.000 de euro, furat de angajatul care trebuia să i-l valideze câștigătoarei, în Italia
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    06 Sep 2021   •   13:24

Poliția de frontieră de pe aeroportul principal din Roma a împiedicat un proprietar de magazin de tutun din Napoli, suspectat că a fugi cu un bilet de joc câștigător al unui client, să urce într-un zbor către Insulele Canare, relatează presa locală, citată de TheGuardian.

Bărbatul nu avea la el biletul răzuibil în valoare de 500.000 EUR, dar avea un bilet de avion pentru Fuerteventura, a declarat duminică agenția de știri LaPresse.

Acesta era căutat pentru furt. El ar fi smuls biletul și ar fi fugit pe scuterul său după ce, vineri, clienta magazinului dintr-un cartier muncitoresc din Napoli, i-a cerut să verifice câștigul, care era chiar premiul cel mare.

Femeia în vârstă de 70 de ani cumpărase două bilete răzuibile și ceruse unui angajat al magazinului să verifice câștigul. Angajatul a trecut apoi cardul unuia dintre proprietarii magazinului pentru o verificare finală, se arată în știrile italiene. Dar, în schimb, ar fi păstrat cardul și a fugit cu motocicleta prin Napoli.

Anchetatorii caută încă biletul câștigător.

×
Subiecte în articol: loz în plic valideze furat Italia
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close