Antena 3 Externe Mărturia cutremurătoare a unei britanice care i-a înfruntat pe ucigaşii militarului din Londra

Mărturia cutremurătoare a unei britanice care i-a înfruntat pe ucigaşii militarului din Londra

23 Mai 2013   •   10:06
Mărturia cutremurătoare a unei britanice care i-a înfruntat pe ucigaşii militarului din Londra
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres

O britanică a avut curajul uimitor de a interveni pentru a ajuta victima atacului brutal comis ieri la Londra. Ingrid Loyau-Kennett i-a sfidat pe cei doi agresori şi a încercat să-i ia pulsul victimei.

Femeia în vârstă de 48 de ani a avut curajul să-i întrebe pe cei doi agresori de ce au comis oribila crimă. Unul dintre bărbaţi i-a răspus că vor să "declanşeze un război la Londra în această (miercuri) seară".

"Jurăm pe Allah cel atotputernic că nu vom înceta să luptăm cu voi". Alertă maximă în Londra, după atacul terorist în timpul căruia a fost decapitat un militar

"Nu era drogat, nu era alcoolic sau beat, era doar agitat, supărat", a declarat ea despre unul dintre cei doi bărbaţi, potrivit ziarului.

"Am spus "acum sunteţi voi (doi) împotriva unei mulţimi de oameni, veţi pierde, ce aţi face?", iar el a răspuns "aş rămâne să lupt" ", a acontinuat ea.

Femeia s-a apropiat, ulterior, de al doilea suspect şi i-a cerut să predea armele.

"M-am gândit că era mai bine ca ele să fie îndreptate către o singură persoană, ca mine, decât spre oricine altcineva, în acel moment, în care copiii începeau să iasă de la şcoală", a declarat britanica pentru The Daily Telegraph.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close