Antena 3 CNN Externe Dezvăluiri şocante despre autorul masacrului lui Orlando. Ce spune fosta lui soţie

Dezvăluiri şocante despre autorul masacrului lui Orlando. Ce spune fosta lui soţie

Dezvăluiri şocante despre autorul masacrului lui Orlando. Ce spune fosta lui soţie
Sursa foto: Foto: Twitter/ Justin Michael
de S.T.    |    14 Iun 2016   •   13:13

Sitora Yusufiy, fosta soție a autorului masacrului care a făcut 50 de morți într-un club de noapte gay din Orlando, Florida - cel mai grav atentat din Statele Unite după 11 septembrie 2001 -, a declarat duminică în cadrul unei conferințe de presă că ea crede că Omar Mateen suferea de o boală mintală, relatează în ediția sa de luni revista People.

Yusufiy a declarat că Mateen era profund tulburat și că a abuzat-o fizic în timpul mariajului lor de patru luni. De asemenea, ea a adăugat că nu a mai vorbit cu Mateen și familia acestuia de cel puțin șapte ani.

„Era instabil mintal și bolnav psihic și era în mod evident profund tulburat”, a mai spus ea. „Atunci am început să-mi fac griji în legătură cu siguranța mea. Mă abuza fizic foarte des și nu-mi permitea să vorbesc cu familia mea și mă ținea departe de ei. Am încercat să văd partea lui bună chiar și atunci, însă familia mea era foarte îngrijorată pentru situația în care mă aflam și a decis să mă viziteze și să mă salveze din aceea situație”, a mai spus Sitora Yusufiy.

Omar Mateen, 29 de ani, fiul unor imigranți afgani născut la New York, a deschis focul sâmbătă seara într-un club al comunității LGBT din Orlando, Florida. Acesta este considerat cel mai grav atac cu armă de foc din istoria SUA, soldat 50 de morți și 53 de răniți.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Florida morti Orlando
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close