Antena 3 CNN Externe Meniu McDonald's, vechi de 70 de ani, descoperit în timpul renovărilor. În ce stare se află alimentele

Meniu McDonald's, vechi de 70 de ani, descoperit în timpul renovărilor. În ce stare se află alimentele

Un cuplu din Chicago a găsit într-un perete din casă un meniu McDonald 's vechi de zeci de ani.

Meniu McDonald's, vechi de 70 de ani, descoperit în timpul renovărilor. În ce stare se află alimentele
Sursa foto: Twitter / 4StateNews
de Laura Dinu    |    03 Mai 2022   •   13:47

Pe 16 aprilie anul acesta, Rob și Gracie Jones lucrau la casa lor din Crystal Lake, situată la aproximativ 50 de mile nord-vest de Chicago. Aceasta era construită în 1959. 

La un moment dat, în spatele unui perete, aceștia au găsit o pungă McDonald 's, veche de zeci de ani.  

„Rob era în baie, înlocuind vechiul suport de hârtie igienică”, a povestit Gracie pentru CNN. „În timp ce a scos suportul din perete, a observat o bucată de pânză înfășurată în interiorul peretelui”. 

Cuplul habar n-avea că este pe cale să descopere un meniu fast-food vechi de zeci de ani. 

„În acest moment, amândoi ne uităm unul la altul și ne întrebăm dacă trebuie să chemăm poliția pentru că tocmai am descoperit dovezi de la locul crimei!”, povestește Gracie. „Am fost foarte ușurați când am observat că este doar o pungă McDonald's”. 

Au mers cu ea în bucătărie unde au deschis-o cu grijă.  Înăuntru au găsit două ambalaje de hamburgeri și niște cartofi prăjiți vechi de zeci de ani. Forma acestora era intactă, însă erau uscați și prinseseră o culoare maro.  

„Am văzut cartofii prăjiți și ne-am spus: „Este ireal”. Cum naiba sunt acești cartofi prăjiți încă în această pungă și cum de sunt conservați atât de bine?! Foarte ciudat", a adăugat Gracie. 

Cartofii prăjiți de la McDonald's au, de regulă, un miros puternic. Însă cuplul susține că aceștia nu aveau niciun miros.  

Cercetând sigla de pe punga pe care au descoperit-o, cuplul a aflat că a fost folosită în producția McDonald's din 1955 până în 1961. 

De asemenea, cei doi au aflat că unul dintre McDonald's-urile originale a fost construit chiar pe strada lor, în 1959 - în același an în care a fost construită casa lor. 

CNN a contactat McDonald's cu privire la descoperirea neobișnuită și așteaptă comentarii. 

Deocamdată, cuplul a păstrat punga în depozit și nu este hotărât ce va face cu ea. 

„Am fi bucuroși să-l vindem sau, dacă nu, probabil l-am păstra ca pe o bucată de istorie,” a spus Gracie.

×
Subiecte în articol: mc donalds
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close