Antena 3 CNN Externe Mesajul unui copil de 8 ani, ascuns într-o sticlă a fost găsit după 10 ani, pe o plajă din Australia. Ce scria pe el

Mesajul unui copil de 8 ani, ascuns într-o sticlă a fost găsit după 10 ani, pe o plajă din Australia. Ce scria pe el

O femeie care curăța o plajă din Australia a făcut o descoperire inedită. Este vorba despre un mesaj ascuns într-o sticlă de plastic care a plutit în oceanul Pacific timp de 10 ani. Iată ce scria pe bilet şi cine este autoarea.

Mesajul unui copil de 8 ani, ascuns într-o sticlă a fost găsit după 10 ani, pe o plajă din Australia. Ce scria pe el
Sursa foto: Facebook Good Will Nurdle Hunting
de Claudia Popovici    |    25 Apr 2023   •   23:30

Ros Evans, membră a unei echipe de curățenie a găsit pe plaja Patrol 3280, mai exact în Warrnambool, Victoria, o sticla de plastic ce conținea un mesaj care a impresionat-o profund.

 „Numele meu este Ines Zapcan, am 8 ani. Cine va găsi această sticlă va avea noroc pe viață din partea mea și a familiei mele”, scria pe bilețel.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După ce a citit mesajul femeia a luat decizia să o caute pe autoarea mesajului pe rețetele sociale. Demersul a avut succes şi aşa a ieşit la iveală povestea acelui bilețel care a plutit într-o sticlă de plastic pe oceanul Pacific timp de 10 ani.

"Am lansat sticla aceea, alături de frații mei, de pe un debarcader din Portland, în urmă cu exact 10 ani. Sticla a parcurs aproximativ 50 de kilometri în 10 ani", a confirmat Ines Zepcan, autoarea bilețelului, potrivit Good Will Nurdle Hunting care a făcut publică descoperirea inedită. 

×
Subiecte în articol: mesaj sticla de plastic plaja Australia copil
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close