Antena 3 CNN Externe MOTIVUL pentru care avionul fantomă a SCHIMBAT ruta. "Există PATRU scenarii posibile"

MOTIVUL pentru care avionul fantomă a SCHIMBAT ruta. "Există PATRU scenarii posibile"

MOTIVUL pentru care avionul fantomă a SCHIMBAT ruta. "Există PATRU scenarii posibile"
de O.P.    |    17 Mar 2014   •   06:01

Căutarea avionului malaezian dispărut mobilizează acum autorităţi din 25 de ţări. Operaţiunea s-a extins şi asupra unor zone de uscat din 11 state. În paralel cu operaţiunile de căutare, autorităţile din Malaezia şi agenţi ai FBI cercetează acum trecutul piloţilor şi al însoţitorilor de zbor.

După mai bine de o săptămână de căutări sunt încă multe semne de întrebare în ancheta privind prăbuşirea aparatului Boeing 777. Echipele de căutare şi-au modificat din nou strategia.

La operaţiune participă acum 25 de state. Aeronava care avea la bord 239 de persoane e căutată acum din Oceanul Indian până spre Marea Caspică. Malaezienii cer sprijinul marilor puteri.

Autorităţile malaeziene vor să afle motivele pentru care zborul MH 370 şi-a schimbat ruta, iar cineva de la bord a oprit emiţătoarele care comunicau poziţia aparatului. Sunt 4 scenarii posibile: primul este deturnarea, al doilea este sabotajul, al treilea este o problemă de ordin personal, iar al patrulea, o problemă de ordin psihologic.

Investigaţiile realizate în Malaezia au scos la iveală faptul că pilotul, în vârstă de 55 de ani, era un opozant al actualului regim de la Kuala Lumpur.


×
Subiecte în articol: avion disparut de pe radare
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close