Antena 3 CNN Externe Nou atac armat, în SUA: Doi morţi şi şase răniţi, după ce un bărbat a tras într-o clădire din Florida (VIDEO)

Nou atac armat, în SUA: Doi morţi şi şase răniţi, după ce un bărbat a tras într-o clădire din Florida (VIDEO)

Nou atac armat, în SUA: Doi morţi şi şase răniţi, după ce un bărbat a tras într-o clădire din Florida (VIDEO)
06 Noi 2009   •   21:00

Noi focuri de armă în Florida. Cel puţin doi oameni au murit şi şase au fost răniţi, după ce un atacator a deschis focul într-o clădire din oraşul Orlando. Atacul vine la mai puţin de o zi de la cel dintr-o bază militară americană.

Atacul s-a produs în clădirea Legions Place din apropierea Camerei de Comerţ din Orlando. Un atacator a pătruns în clădire şi a început să tragă la întâmplare.

Clădirea Legions Place a fost închisă, iar poliţia a evacuat persoanele aflate în interior. Autorităţile spun că numărul victimelor nu este cunoscut cu exactitate.

Din primele informaţii, se pare că agresorul este un fost angajat care lucra în această clădire. Autorităţile au blocat o autostradă, au închis şcolile din apropiere şi îl caută acum pe agresor.

Atacul intervine la o zi de la cel mai grav atac înregistrat vreodată la o bază militară americană (Fort Hood, Texas), soldat cu 13 morţi şi 28 de răniţi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: atentat atac armat Florida Orlando
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close