Antena 3 CNN Externe O firmă de cosmetice din Gaza a lansat un parfum "cu miros de victorie"

O firmă de cosmetice din Gaza a lansat un parfum "cu miros de victorie"

O firmă de cosmetice din Gaza a lansat un parfum "cu miros de victorie"
Sursa foto: Foto: AFP
11 Dec 2012   •   16:31

O companie cosmetică din Gaza a lansat pe piaţă M75, un nou parfum botezat după numele rachetei cu rază lungă de acţiune, folosită de militanţii palestinieni pentru a lovi ţinte israeliene din Tel Aviv şi Jerusalim.

Titulatura parfumului a fost aleasă pentru a comemora "victoria din Fâşia Gaza", a spus Shadi Adwan, proprietarul companiei Stay Stylish.

"Mireasma parfumului este plăcută şi atractivă, la fel ca rachetele rezistenţei palestiniene, în special cele de tip M75", a adăugat Adwan.

O apă de colonie destinată bărbaţilor este de asemenea disponibilă, iar preţul unui set (parfum pentru femei şi apa de colonie pentru bărbaţi) este de 13 dolari, aproape dublu faţă de preţul celorlalte produse locale.
Conform producătorului, preţul ridicat se justifică deoarece sunt folosite ingrediente de lux.

Rachetele M75, cu o rază de peste 75 de kilometri, au fost folosite de Brigăzile Al-Qassam, în cea de-a opta zi a conflictului dintre Israel şi Gaza, de luna trecută.

Luptele violente au provocat moartea a 174 de palestinieni (peste 100 dintre aceştia fiind civili) şi a şase israelieni (patru civili şi doi militari).

×
Subiecte în articol: Israel Palestina
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close