Antena 3 CNN Externe O lumină ORBITOARE a aprins cerul Rusiei. Oamenii sunt îngroziţi de fenomenul misterios (VIDEO)

O lumină ORBITOARE a aprins cerul Rusiei. Oamenii sunt îngroziţi de fenomenul misterios (VIDEO)

O lumină ORBITOARE a aprins cerul Rusiei. Oamenii sunt îngroziţi de fenomenul misterios (VIDEO)
18 Mar 2015   •   12:29

O lumină inexplicabilă, similară cu cea produsă de un fulger, dar răspândită pe o rază mult mai mare, a aprins cerul Rusiei, deasupra oraşului Stavropol, din sudul ţării.

O cameră instalată la bordul unei maşini a surprins aceste imagini ciudate şi ele au stârnit un val rumoare în mediile online.

Orizontul a fost brăzdat de lumina alb-albastră, iar cei care nu dormeau la miezul nopţii (00:39, ora locală) au rămas surprinşi de aprinderea spontană a cerului întunecat.
Flashul instantaneu nu a fost însoţit de niciun sunet, iar locuitorii oraşului spun că imediat după aceea, s-au înregistrat câteva mici pene de curent.

Mulţi spun că ar fi vorba de exerciţii militare ultre-secrete. Alţii sunt de părere că la centrala electrică din zonă s-ar fi produs o avarie, dar cei mai mulţi cred că au fost martorii prezenţei unui OZN.

"Eram în pat şi m-am speriat foarte tare de ceea ce am văzut. Camera mea s-a luminat brusc, de parcă cineva ar fi pus o lanternă uriaşă în interior, cu o lumină orbitoare", povesteşte o femeie pentru cotidianul Argumenty i Fakty.

Potrivit Centrului de Hidrometeorologie din zonă, ciudatul fenomen "nu poate fi atribuit naturii", iar lumina pare a fi produsă pe suprafaţa terestră.

Inginerii de la centrala electrică au spus că nu au înregistrat nicio avarie, adâncind şi mai mult misterul.


×
Subiecte în articol: exercitii militare ozn
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close