Antena 3 Externe Oficialii ruși ar fi plănuit să-l influențeze pe Trump prin intermediul consilierilor săi

Oficialii ruși ar fi plănuit să-l influențeze pe Trump prin intermediul consilierilor săi

25 Mai 2017   •   16:20
Oficialii ruși ar fi plănuit să-l influențeze pe Trump prin intermediul consilierilor săi
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro

Oficiali ruşi au discutat despre cum ar putea încerca să-l influenţeze pe Donald Trump prin intermediul consilierilor săi, potrivit cotidianului The New York Times, scrie gandul.info.

Discuţiile s-au axat asupra lui Paul Manafort, pe atunci şeful echipei de campanie a lui Donald Trump, şi Michael Flynn, un general în retragere care în acel moment îl consilia pe Trump în ceea ce priveşte chestiunile de securitate, potrivit unor foşti şi actuali oficiali americani la curent cu acest caz.

Amândoi aveau legături indirecte cu oficiali ruşi, care păreau siguri că cei doi ar putea fi folosiţi pentru a influenţa opiniile lui Donald Trump despre Rusia.

Cotidianul subliniază că nu este clar dacă oficialii ruşi chiar au încercat în mod direct să-i influenţeze pe Manfort sau Flynn. Amândoi au negat că ar fi avut vreo legătură cu presupusele imixtiuni ale Rusiei în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close