Antena 3 Externe Ordinul dat de Vladimir Putin. Preşedintele cheamă 150.000 de militari ruşi în unităţi

Ordinul dat de Vladimir Putin. Preşedintele cheamă 150.000 de militari ruşi în unităţi

04 Mar 2014   •   08:28
Ordinul dat de Vladimir Putin. Preşedintele cheamă 150.000 de militari ruşi în unităţi
Sursa foto: Foto: rusmilitary.wordpress.com

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a ordonat trupelor mobilizate săptămâna trecută într-un exerciţiu militar surpriză în vestul şi centrul Rusiei să se întoarcă la unităţile lor. Anunţul a fost făcut de purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov, relatează Russia Today, în pagina electronică.

Putin a ordonat întoarcerea militarilor după un raport al Ministerului Apărării care afirmă că exerciţiile s-au desfăşurat cu succes, a declarat Peskov.
   
Exerciţiile militare surpriză din centrul şi vestul Rusiei au fost lansate miercuri. Exerciţiile au implicat 150.000 de millitari, 90 de avioane, 880 de blindate, 80 de nave de război şi alte echipamente grele.

Putin, care a vizitat luni baza militari Kirillovsk din regiunea Leningrad, în nord-vestul Rusiei, a asistat la ultima fază a exerciţiilor.
   
Manevrele, decise pe fondul crizei politice din Ucraina, au fost considerate drept un semn al unei posibile incursiuni militare masive de către unii observatori din Occident.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close