Antena 3 CNN Externe Un pompier chemat la locul unui accident din Marea Britanie a aflat că persoana decedată era chiar fiica sa

Un pompier chemat la locul unui accident din Marea Britanie a aflat că persoana decedată era chiar fiica sa

Pompierul Adrian Smith a fost trimis să stingă un incendiu izbucnit în urma unui accident de mașină, în Marea Britanie. Șocul a venit atunci când a descoperit că victima decedată era fiica sa, Ella, în vârstă de 21 de ani.

Un pompier chemat la locul unui accident din Marea Britanie a aflat că persoana decedată era chiar fiica sa
Sursa foto: Mirror
de Andreea Ştefan    |    16 Iun 2021   •   16:32

Adrian Smith a trăit coșmarul oricărui părinte când a descoperit cadavrul fiicei sale, Ella Brooke Smith, în vârstă de 21 de ani, atunci când a fost trimis să stingă un incendiu izbucnit în urma unui accident de mașină.

Pompierul în vârstă de 47 de ani își luase rămas bun de la Ella cu doar câteva ore înaintea tragediei. Aceasta pleca la plajă.

Pompierul a găsit-o pe Ella zăcând fără suflare între cele trei mașini implicate în accident.

Adrian Smith a postat o fotografie pe o rețea de socializare, alături de care a scris: ”Suntem devastați de pierderea iubitei noastre Ella. Era o fiică, soră și nepoată foarte iubită. Era o fată frumoasă de care ne va fi tuturor dor. Vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în această perioadă oribilă”.

Ella, din Camrose, Haverfordwest, se întorcea de la plajă împreună cu iubitul său la momentul producerii accidentului, informează Mirror.

Polițiștii au spus că, din nefericire, tânăra a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost grav rănite.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie pompier
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close