Antena 3 CNN Externe Propaganda de la Teheran avertizează SUA. "Nici un loc de pe teritoriul Americii nu va putea fi ferit de atacurile noastre"

Propaganda de la Teheran avertizează SUA. "Nici un loc de pe teritoriul Americii nu va putea fi ferit de atacurile noastre"

Propaganda de la Teheran avertizează SUA. "Nici un loc de pe teritoriul Americii nu va putea fi ferit de atacurile noastre"
04 Apr 2012   •   15:44

Statele Unite ale Americii nu vor fi în siguranţă în cazul unui atac militar asupra Iranului. Avertismentul, publicat în presa centrală de la Teheran, vine din partea unui comandant veteran al Gărzilor Revoluţionare Iraniene.

"În faţa oricărui atac vom avea un răspuns nimicitor. Nu doar în zona Orientului Mijlociu sau a Golfului Persic. Nici un loc de pe teritoriul Americii nu va putea fi ferit de atacurile noastre. Iranul nu va ataca nici o ţară, Iranul va răspunde împotriva unei eventuale ofensive", a spus Massoud Jazayeri, citat de ziarele locale.

Israelul şi SUA au ameninţat în repetate rânduri că vor recurge la acţiuni militare împotriva Iranului, dacă Teheranul nu renunţă la activităţile cu potenţial nuclear.
În această lună, între puterile lumii şi Iran vor avea loc noi runde de negocieri pe marginea acestui subiect delicat, în încercarea de a se ajunge la un compromis.

Ultimele discuţii din ianuarie nu au avut nici un rezultat, iar regimul lui Mahmud Ahmadinejad a continuat cercetarea în domeniul îmbogăţirii cu uraniu, în pofida rezoluţiilor impuse de Naţiunile Unite.

"America, Sioniştii şi arabii reacţionari ar trebui să fie siguri că vom fi gata să răspundem conform oricărei măsuri luate împotriva noastră", a mai declarat Jazayeri pentru Iran daily.

×
Subiecte în articol: Israel
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close