Antena 3 CNN Externe Român care mergea în Belgia a rămas fără bagaje și cățel. Poliția i-a găsit 100 kg de fripturi și un pui de Husky

Român care mergea în Belgia a rămas fără bagaje și cățel. Poliția i-a găsit 100 kg de fripturi și un pui de Husky

Un șofer român care mergea spre Belgia a fost oprit la sfârșitul săptămânii trecute pe autostrada A3, aproape de Frankfurt, pentru un control de rutină.

Român care mergea în Belgia a rămas fără bagaje și cățel. Poliția i-a găsit 100 kg de fripturi și un pui de Husky
Sursa foto: Poliția Sudosthessen
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2022   •   09:27

El avea mașina încărcată cu zeci de kg de carne, dar și cu un cățel Husky pentru care nu avea documente.

Ofițerii care i-au controlat mașina i-au descoperit în bagaje 100 de kilograme de carne nerefrigerată, care era transportată la o temperatură ridicată, încălcând astfel regulile de siguranță alimentară.

Însă polițiștii au fost și mai mirați când au găsit în mașină, într-o cutie de carton, un pui de Husky de aproximativ 5 săptămână, care nu era într-o stare foarte bună, relatează presa germană.

Cățelul, care nu avea acte de identitate, a fost dus de urgență la un veterinar care l-a consultat și i-a acordat îngrijirile medicale necesare, românul fiind obligat să plătească factura de 800 de euro.  

Întreaga cantitate de carne a fost confiscată și predată autorităților sanitar-veterinare, care au distrus-o. Contravaloarea operațiunii, adică 200 de euro, a fost suportată de șoferul român.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Belgia sofer Husky
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close