Antena 3 CNN Externe Românul dispărut într-o zonă inundată din Spania a fost găsit mort

Românul dispărut într-o zonă inundată din Spania a fost găsit mort

Românul dispărut într-o zonă inundată din Spania a fost găsit mort
Sursa foto: Foto: drpinna.com
de M.Z.    |    22 Noi 2011   •   17:30

Românul de 29 de ani, dispărut într-o zonă inundată din Spania, a fost găsit mort, marţi după-amiază. El este cea de-a cincea victimă a inundaţiilor care au afectat comunitatea valenciană în ultimele trei zile. 

Cadavrul lui Ion Marina Cioraşcu a fost găsit de Garda Civilă la cinci kilometri de autoturismul său. Autorităţile au folosit un elicopter în căutări.

Familia tânărului susţine că nu a mai primit nicio veste de la acesta de duminică, în jurul orei 18:00. Autorităţile au fost însă înştiinţate de dispariţia românului abia luni dimineaţă.

Dispariţia a fost semnalată de şeful românului, care a identificat maşina condusă de tânărul de 29 de ani, distrusă de apele râului din localitate. Circa 14 scafandri au căutat în ultimele două zile corpul românului.

Primarul localităţii a declarat trei zile de doliu, după o altă tragedie în care şi-au pierdut viaţa patru persoane, toţi membri ai aceleiaşi familii. Este vorba despre o femeie de 41 de ani, fiul ei de şase ani şi părinţii femeii, de 81 şi respectiv 88 de ani.

Toţi au murit înecaţi în propria maşină. Femeia a reuşit totuşi să-şi sune soţul şi apoi să anunţe serviciul de urgenţă pentru a cere ajutor. Însă, torenţii au fost extrem de puternici şi au purtat maşina 60 de metri în aval. Pompierii au ajuns însă prea târziu. Inundaţiile au făcut ravagii în regiunea Valencia, unde de câteva zile este cod portocaliu de inundaţii.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close