Antena 3 CNN Externe Un șofer moldovean a fost amendat după ce și-a lăsat mașina 40 de minute la o pompă, într-o benzinărie din Austria

Un șofer moldovean a fost amendat după ce și-a lăsat mașina 40 de minute la o pompă, într-o benzinărie din Austria

Un moldovean stabilit în Germania a povestit în mediul online cum a ajuns să primească amendă de la o benzinărie din Austria, după ce a plătit combustibilul și a lăsat mașina parcată la pompă încă 40 de minute.

Un șofer moldovean a fost amendat după ce și-a lăsat mașina 40 de minute la o pompă, într-o benzinărie din Austria
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
de Mia Lungu    |    11 Iul 2022   •   14:46

Bărbatul din Moldova a povestit ce i s-a întâmplat pentru ca alți șoferi să tragă învățăminte din experiența lui și să nu-i urmeze exemplul.

Moldoveanul se afla cu maşina sa în Austria şi a intrat să alimenteze la o benzinărie numită Oldtimer, din localitatea Oed-Ohling, situată în apropiere de autostrada A1, între Linz şi Sankt-Polten. A alimentat, a plătit combustibilul pus în rezervor, însă după ce a achitat nu a mutat mașina, ci a lăsat-o parcată la pompă timp de 40 minute, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Şoferul nu oferă vreo explicaţie pentru gestul său, însă povesteşte că după câteva zile s-a pomenit cu o amendă, la adresa sa din Germania. Benzinăria i-a expediat nota de plată pentru parcarea ilegală, în sumă 205.10 euro, din care 5.10 euro reprezintă costul de identificare a proprietarului şi adresei, iar 200 euro reprezintă amenda propriu-zisă.

Cei de la benzinărie i-au trimis nota de plată, o imagine printată cu maşina lăsată la pompa lor şi o chitanţă pentru plata directă la bancă.Şoferul care a primit amenda întreba alţi conaţionali dacă ar fi cazul să achite amenda sau nu.

Toţi ceilalţi conaţionali stabiliţi în Germania, care i-au oferit un răspuns public, l-au îndemnat să achite neîntârziat, asumându-şi propria faptă şi să nu mai repete asemenea gesturi niciodată.

×
Subiecte în articol: sofer benzinarie Austria amenda
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close