Antena 3 CNN Externe "Nu putem trăi unul fără celălalt". Soţ şi soţie şi-au pus capăt zilelor într-o maşină în Marea Britanie

"Nu putem trăi unul fără celălalt". Soţ şi soţie şi-au pus capăt zilelor într-o maşină în Marea Britanie

Doi britanici, soţ şi soţie au decis să îşi pună capăt zilelor împreună într-o maşină închiriată în Marea Britanie. Cuplul a fost găsit fără viaţă în apropiere de Sewanage, Dorset, după ce s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

"Nu putem trăi unul fără celălalt". Soţ şi soţie şi-au pus capăt zilelor într-o maşină în Marea Britanie
Sursa foto: The Sun
de Claudia Popovici    |    02 Iul 2021   •   23:22

Mașina a fost descoperită de o persoană în apropiere de Sewanage, Dorset, Marea Britanie. El a observat că cele două persoane au o poziție nefirească și a anunțat imediat poliția. 

Potrivit presei internaționale, serviciile de urgenţă au fost nevoite să apeleze la descarcerare pentru a scoate cele două victime. Din nefericire, medicii au declarat decesul la faţa locului.

Ironic este faptul că înainte de a recurge la acest gest extrem, cuplul organizase o petrecere în stil mexican pentru prietenii lor.

Potrivit cunoştintelor, Deborah în vârstă de 49 de ani, lucra ca asistent personal pentru trei comandanți de armată, iar Peter, în vârstă de 54 de ani, era veteran de război, având 22 de ani de serviciu militar. Cuplul era căsătorit de 23 de ani.

Bărbatul a spus că vrea să se omoare în urmă cu câțiva ani

Motivul, spun apropiații, ar fi fost depresia din care se pare că Peter nu s-a recuperat după stagiul militar şi care uneori spunea că vrea să-şi pună capăt zilelor.

În maşina în care cei doi soți şi-au pus capăt zilelor, intoxicându-se cu dioxid de carbon, autorităţile au găsit un bilet pe care scria "nu putem trăi unul fără celălalt", plicuri cu bani şi un carnețel cu mai multe mesaje emoționante.

Lângă ei în mașină a fost găsită fără viaţă și pisica familiei. Aceasta stătea ghemuită la picioarele celor doi.

 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie cuplu sot sotie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close