Antena 3 CNN Externe SUA. Confesiuni intime despre relaţii extraconjugale, în plină şedinţă parlamentară (VIDEO)

SUA. Confesiuni intime despre relaţii extraconjugale, în plină şedinţă parlamentară (VIDEO)

SUA. Confesiuni intime despre relaţii extraconjugale, în plină şedinţă parlamentară (VIDEO)
Sursa foto: Mike Duvall
11 Sep 2009   •   14:39

Un nou scandal sexual pe scena politică americană. Un parlamentar din statul California a fost nevoit să demisioneze după ce o înregistrare, în care descria unui coleg de Parlament relaţiile sale extraconjugale, a fost difuzată pe internet. În timp ce colegii săi parlamentari se aflau în plină dezbatere, Mike Duvall a început să-i povestească vecinului de scaun două dintre aventurile sale, fără să ştie că microfonul cu care este dotat biroul era pornit.

Astfel, toţi colegii de adunare au putut să audă detalii despre relaţiile parlamentarului, dar şi amănunte intime. El a povestit că una dintre iubite este cu 19 ani mai tânără decât el şi chiar că îi place să fie lovit peste posterior în timpul actelor sexuale.

?Sunt profund îndurerat de faptul că discuţia mea neadecvată a distras atenţia colegilor mei, care lucrează din greu pentru a rezolva problemele foarte serioase cu care se confruntă statul nostru?, a comentat Duvall, care a ţinut totuşi să precizeze că demisia nu reprezintă o recunoaştere a relaţiilor sale extraconjugale.

Mike Duvall are 54 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Ambele femei despre care se presupune că ar fi avut relaţii cu acesta sunt căsătorite şi sunt angajate ale unor firme de lobby din Sacramento.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: confesiuni intime
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close