Antena 3 CNN Externe SUA. Orca ce şi-a ucis dresoarea ar putea fi eliberată în ocean

SUA. Orca ce şi-a ucis dresoarea ar putea fi eliberată în ocean

SUA. Orca ce şi-a ucis dresoarea ar putea fi eliberată în ocean
Sursa foto: orca
03 Mar 2010   •   12:27

Orca ce şi-a ucis dresoarea pe 24 februarie ar putea fi eliberată în ocean. Mai multe asociaţii pentru apărarea drepturilor animalelor au propus eliberarea mamiferului în mediul său de viaţă natural, însă reprezentanţii parcului acvatic Sea World din Florida nu sunt de acord.

Preşedintele SeaWorld, Jim Atchison, spune că nu intenţionează să elibereze animalul care a fost implicat în trei incidente soldate cu moartea unor oameni. Tilly face parte din ?echipa? SeaWorld, susţine Atchison, fiind un ?membru? valoros al acesteia.

?Orca Tilly este foarte importantă pentru parcul nostru acvatic. Am creat oportunităţi reale pentru oamenii care doresc să observe de aproape viaţa marină şi nu ne cerem scuze pentru acest lucru?, a declarat preşedintele SeaWorld, potrivit examiner.com.

Oficialii parcului acvatic susţin că Tilly ar fi în pericol în mediu natural. Aceştia consideră că sistemul ei imunitar nu este suficient de puternic pentru a face faţă mediului marin.

Pe 24 februarie, una dintre angajatele centrului Seaworld din Orlando a fost ucisă de orca Tilly. Animalul a atacat-o pe dresoare în timpul unei reprezentaţii. Femeia a fost înhăţată de orcă de pe malul piscinei, la începutul spectacolului.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: parc
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close