x close

Familia Regală britanică, amenințată de coronavirus. Patru colegi de școală ai copiilor prinţului William prezintă simptome de infecţie

de A.M.P    |    27 Feb 2020   •   12:35
Familia Regală britanică, amenințată de coronavirus. Patru colegi de școală ai copiilor prinţului William prezintă simptome de infecţie 482 Facebook/ Kate Middleton

E stare de alertă în Marea Britanie, unde patru elevi ai școlii pe care o frecventează copiii Prinţului William prezintă simptome de infecţie cu noul coronavirus.

Este vorba de școala privată „Thomas” din Battersea, din sud-vestul Londrei, unde învață prinţul George şi prinţesa Charlotte.

În aşteptarea rezultatelor testelor medicale, elevii au fost izolaţi la domiciliu.

Doi dintre elevi au prezentat simptomele bolii după o călătorie în nordul Italiei, o regiune grav afectată de noul coronavirus şi unde nu a fost descoperit încă pacientul zero.

Guvernul britanic a recomandat celor care au călătorit în zonă să se autoizoleze la domiciliu timp de 14 zile.

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi ducesa Catherine, ca toţi ceilalţi părinţi ai elevilor Şcolii Thomas, au fost infomaţi, dar au refuzat să comenteze situaţia.

Un număr de 26 de şcoli din Marea Britanie au fost închise din motive legate de epidemia de COVID-19. Aproximativ 40 de instituţii de profil au fost afectate, în contextul în care sute de elevi şi-au petrecut vacanţa de iarnă la schi în Italia.

Sursă: Mediafax
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati