Antena 3 CNN Externe Ultimele informaţii despre avionul "FANTOMĂ". Rudele victimelor sunt dărâmate de veste

Ultimele informaţii despre avionul "FANTOMĂ". Rudele victimelor sunt dărâmate de veste

Ultimele informaţii despre avionul "FANTOMĂ". Rudele victimelor sunt dărâmate de veste
de O.P.    |    13 Mar 2014   •   12:36
Malaysia a trimis un avion către o zonă maritimă în care trei obiecte plutitoare au fost descoperite de către un satelit chinez, au anunţat autorităţile, în a şasea zi de căutări ale zborului MH370 Kuala Lumpur-Beijing, dispărut de pe radare cu 239 de persoane la bord.

Premierul chinez Li Keqiang a anunţat că Beijingul va continua căutarea avionului dispărut cât timp există speranţă. Vietnamul a anunţat joi că avioanele sale nu au reperat resturi într-o zonă în care au fost semnalate "obiecte plutitoare" de către un satelit chinez.
Avionul aparţinând companiei Malaysia Airlines, dispărut sâmbătă de pe radare, ar fi zburat timp de încă patru ore de la locul în care i-a fost confirmată prezenţa ultima dată, apreciază investigatori americani, potrivit unor surse, relatează Wall Street Journal (WSJ) în ediţia electronică de joi.

Potrivit publicaţiei, care citează "două persoane familiare cu detaliile", investigatori în domeniul aviaţiei şi oficiali din domeniul Securităţii Naţionale americane cred că avionul a zburat în total cinci ore, în baza datelor descărcate în mod automat şi trimise la sol de motoarele Boeingului 777, în cadrul unui program de mentenanţă şi monitorizare de rutină.


Vietnamul a anunţat joi că avioanele sale nu au reperat resturi într-o zonă în care au fost semnalate "obiecte plutitoare" de către un satelit chinez şi care ar putea să aparţină avionului de tip Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, dispărut de pe radare sâmbătă.

 

×
Subiecte în articol: avion disparut de pe radare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close