Antena 3 CNN Externe Un bărbat suspectat că ar fi avut legături cu atentatul de la Boston, împuşcat mortal de un agent FBI

Un bărbat suspectat că ar fi avut legături cu atentatul de la Boston, împuşcat mortal de un agent FBI

Un bărbat suspectat că ar fi avut legături cu atentatul de la Boston, împuşcat mortal de un agent FBI
de M.T.    |    22 Mai 2013   •   17:49

Un agent FBI a împuşcat mortal un bărbat din Florida pe care îl suspecta de legături cu atentatul de la Maratonul din Boston, informează NBC News, preluat de Reuters şi citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, suspectul era interogat şi a fost cooperant la început, însă ulterior a atacat agentul, care a tras asupra lui şi l-a ucis.

Cotidianul The Orlando Sentinel susţine că un prieten al victimei l-a identificat pe bărbatul ucis ca fiind Ibrahim Todaşev, în vârstă de 27 de ani.

Husn Taramiv a declarat pentru ziarul din Orlando că Todaşev era investigat în cadrul anchetei privind atentatul de la Boston şi îl cunoştea pe suspectul Tamerlan Ţarnaev, fiind amândoi luptători de arte marţiale mixte.

Purtătorul de cuvânt al FBI, Dave Couvertier, nu a confirmat identitatea bărbatului decedat sau legătura sa cu atentatul de la Boston.

„Răspundem în prezent unui incident cu focuri de armă care implică un agent FBI”, a precizat reprezentantul FBI pentru Reuters, prin intermediul unui email.

„Incidentul s-a petrecut în Orlando, Florida. Agentul l-a întâlnit pe suspect în timp ce îşi efectua atribuţiile oficiale. Suspectul a decedat. Nu avem alte detalii la acest moment”, a aadăugat purtătorul de cuvânt.


×
Subiecte în articol: atentat Florida Orlando
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close