Un cuplu cere bani pe internet pentru a putea pleca într-o vacanță în Africa. „Unii ne vor spune să ne găsim un loc de muncă. O slujbă nu este o opțiune pentru noi”

17 Iun 2019   •   12:53
Un cuplu cere bani pe internet pentru a putea pleca într-o vacanță în Africa. „Unii ne vor spune să ne găsim un loc de muncă. O slujbă nu este o opțiune pentru noi” foto- Instagram/ Another Beautiful Day

Un cuplu a organizat o strângere de fonduri pentru a putea pleca într-o vacanță în Africa, ce presupunea cheltuieli de 9.000 de lire. 

Gestul celor doi soți a fost aspru criticat de internauți fiindcă nu văd un motiv pentru a le da bani. 

Catalin Onc și Elena Engelhardt locuiesc împreună cu mama băiatului și nici nu au vreun job, dar vor să facă o excursie cu bicicleta din Germania până în Africa. 

„Unii ne vor spune să ne găsim un loc de muncă, la fel ca toată lumea și să nu mai cerșim. Am putea fi modele și astfel să facem bani ușor, dar noi nu vrem să facem reclamă pentru diverse firme. Deci o slujbă nu este o opțiune”.

„Mama ne finanțează acum, are două slujbe. Noi nu i-am cerut bani, însă îi place să știe că poate să ajute”, a mai spus Catalin, potrivit Metro.

Parteneri
x close