Antena 3 CNN Externe Unul dintre românii împuşcaţi în Viena urma să fie eliberat din închisoare în câteva zile (VIDEO)

Unul dintre românii împuşcaţi în Viena urma să fie eliberat din închisoare în câteva zile (VIDEO)

Unul dintre românii împuşcaţi în Viena urma să fie eliberat din închisoare în câteva zile  (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
14 Sep 2010   •   21:15

Apar noi detalii în cazul românilor împuşcaţi într-o staţie de metrou din Viena. Tânărul pe care glonţul l-a lovit în apropierea inimii urma să fie eliberat dintr-o închisoare austriacă. Poliţiştii vienezi nu i-au găsit încă pe cei care l-au atacat pe el şi pe alţi 7 români. Anchetatorii nu exclud ipoteza ca incidentul să fi fost o răfuială între proxeneţi.

Bărbatul de 23 de ani pe care medicii austrieci se chinuie să-l salveze este un deţinut. A fost condamnat la 16 luni de închisoare pentru hoţie şi urma să fie eliberat în câteva zile. Când a fost împuşcat, Alexandru Popescu era într-o permisie de 24 de ore.

Anchetatorii au refăcut momentele în care grupul de opt români a fost atacat în staţia de metrou Alserstrasse. Tinerii, şase bărbaţi şi două femei, se întorceau de la discotecă. Pe o stradă de lângă staţia de metrou fetele au fost acostate de un necunoscut.

Individul, însoţit de alţi bărbaţi, a atacat apoi din nou grupul de români în staţia de metrou. Unul dintre atacatori, un sârb, a scos un pistol şi a tras patru focuri. Gloanţele i-au lovit pe trei dintre români iar agresorul a fugit.

Un taximetrist i-a dus la spital pe doi dintre români, la câteva minute după atac. Pe al treilea l-a adus poliţia după 24 de ore. Cu un glonţ în spate.

Medicii spun că starea bărbatului împuşcat lângă inimă este în continuare foarte gravă. Raportul poliţiştilor austrieci arată că şi românii care nu au fost împuşcaţi au răni serioase după bătaia de la metrou.



Observator

×
Subiecte în articol: tineri romani Viena impuscati
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close